Om Oss

En ny organisation – med historia

Svenska Badbranschen har funnits sedan januari 2013, men våra medlemsorganisationers historia går långt tillbaka i tiden. Vi samlar samtliga intressenter inom branschen och driver frågor som ökar kunskapen inom bad, pool och spa.

Vår vision är att göra ett modernt badsverige möjligt. Vi ska vara en bransch som främjar och stödjer utveckling av både teknik och människor. Genom att stå kunden nära och förstå och förekomma behov, skapas mervärde.

Syftet är att öka kvaliteten och kompetensen, att representera våra intressenter och vara en aktiv partner för alla som är intresserade av badfrågor.

För att möta den växande efterfrågan på privata pooler och offentliga bad har Svenska

Badbranschen nu samlat de aktörer som är verksamma inom:

  • Offentliga bad
  • Spa
  • Hotell
  • Privata pooler
  • Leverantörer

Etik

SBB arbetar för att alltid se till att vi noggrant reflekterar över vad som är rätt eller fel i en eventuell uppkommen situation. Genom vårt arbete ser vi till att ingen inom branschen känner sig utnyttjad eller bortcensurerad. Vi skall bejaka minoritetsgrupper, olika kulturer inklusive religion och språk för att alla skall känna samma tillhörighet.

Moral

SBB arbete skall präglas av, oansett vilka etniska regler som ligger till grund, ett öppet klimat där man gemensamt ser till att göra bra saker, samarbetar och är omtänksam om helheten så att vi kan utvecklas tillsammans. All form av omoral skall motarbetas.