Råd & rekommendationer

Litteratur SKL

Badhus – Strategiska frågor och ställningstaganden

Står du inför beslutet att bygga eller renovera ett badhus? Funderar du på om det kanske finns andra lösningar som är mer lämpliga för att lösa din kommuns badhusproblematik? Då bör du läsa SKL:s bok: Badhus – Strategiska frågor och ställningstaganden

Läs mer

Ladda ner


Certifierade leverantörer – ett vattentätt val

För dig som drömmer om en pool eller ett spa är det avgörande att hitta seriösa och kompetenta leverantörer som har dokumenterade erfarenheter. De hittar du här i Svenska Badbranschen. Företag som är certifierade medlemmar och där du som kund får möjlighet att välja en partner utan att behöva oroa dig för om de är kvalificerande eller inte. Samtliga Certifierade medlemmar i SBB har genomgått utbildningar där 100 års kompetens och lärdomar överförts, inklusive den kvalitetsstandard som gäller inom EU för privata SPA och Badanläggningar.

Så läs gärna vidare om våra medlemsföretag och känn dig trygg i att du kommer hitta en partner som kan förverkliga ditt drömprojekt.

Köpguide för Privat pool & Spabad

Funderar du på att köpa en pool eller spabad? Då rekommenderar vi att du läser igenom vår köpguide för ett tryggare köp.