Kostnadsfri föreläsning om försäljning & marknadsföring

Kostnadsfri föreläsning om försäljning & marknadsföring

Sektorgruppen Privata Pooler bjuder in samtliga medlemmar till en föreläsning om försäljning av Johan Dahl. Johan Dahl är en erfaren föreläsare som ska hjälpa oss att utveckla vår bransch, och ditt företag till att sälja mer och få en bättre lönsamhet.

Vi börjar klockan 9.30 den 19 december och avslutar med en gemensam jultallrik klockan 17 (kaffet står uppdukat från klockan 9)

Utbildningen riktar sig till alla i våra medlemsföretag som har någon form av kundkontakt och vi har satt priset till noll kronor per person för själva utbildningen.

Var och en betalar sin egen lunch och middag på plats. Om du bokar en plats och inte kommer så kommer du att faktureras ordinarie kursavgift som är 2995 + moms per person.

Anmälan sker via e-post till info@svenskabadbranschen.se senast den 1 december 2016

Vi får plats med 60 personer så anmäl dig och dina medarbetare redan idag så att du säkerställer din plats.

Plats:
Pahlén AB
Vallentunavägen 401
194 92 Upplands Väsby

Varmt välkommen!

Vänligen,

Lars Beckman Sammankallande privata pooler

Streaminglänk Årsmöte 2023!

För mer information, kontakta info@svenskabadbranschense.

Initiativ för kompetensförsörjning inom badanläggningar

Behovet av kompetensförsörjning är stort inom svenska bad- och idrottsanläggningar. Samtidigt står många personer helt utanför arbetsmarknaden. Därför startades i…

Svenska Badbranschen Årsmöte 2023!

Svenska Badbranschen kör åter igen Årsmöte på västkusten, i samband med Träffpunkt Idrott. Årsmötet som avser verksamhetsåret 2023 kommer att…