Våra medlemmar

Publika Bad - Verksamhet

Våra medlemmar inom nätverksgrupp Publika Bad Verksamhet består till största del av badanläggningar, kommuner och privata aktörer som driver badanläggningar över hela Sverige.

Associerade

Svenska Badbranschen har ett nära samarbete med flera organisationer med liknande visioner som vår. Vi driver flera projekt tillsammans med våra associerade medlemmar som även utgör en del av styrelsen.

Konsulter

Här hittar du en lista på konsulter som är medlemmar i Svenska Badbranschen. Här hittar du arkitekter, bygg-projektörer och byggentreprenörer som arbetar inom bad.

Publika Bad – Teknik

Våra medlemmar i nätverksgrupp Publika Bad Teknik består av olika företag som projekterar, levererar, bygger, underhåller och reparerar badanläggningar. Gemensamt för medlemmarna i den här nätverksgruppen är intresset för teknik.

Företag inom Privata Pooler med anställda som gått certifieringsutbildningen

Alla medlemmar i kategorin Certifierade Privata pooler arbetar mot den privata poolmarknaden och har gått Svenska Badbranschens Certifieringsutbildning.

Privata Pooler

Här hittar du tillverkare, leverantörer, återförsäljare, montörer och tekniker som arbetar med privata villapooler och spabad.

Varför ska du bli medlem i Svenska Badbranschen?

Livsviktiga för människor och viktiga för varandra - Sedan 2013 samlar Svenska Badbranschen alla som arbetar inom bad, pool och spa under ett och samma tak. Som medlemmar i en branschorganisation kan vi vara konkurrenter, leverantörer eller samarbetspartners – men här samarbetar och agerar vi som en gemensam röst. Det gör oss starkare och vi kan göra mer för varandra och för vår bransch.

Detta ingår i medlemsskapet

 • Våra nätverksgrupper håller regelbundna träffar där fokuset varier beroende av vad som är viktigt för just den delen av branschen just då. Allt från att informera, utbilda och ta fram handböcker till att umgås och knyta kontakter. Du kan läsa mer om våra aktiva projekt under respektive nätverksgrupp
 • Som medlem i Svenska Badbranschen har du tillgång till ett flertal utbildningar för att höja din och ditt företags kompetens. Vi arbetar även med att validera de kunskaper som finns i branschen för att höja kompetensen i stort. Du kan läsa mer under kompetens
 • Svenska Badbranschen är medlemmar i SIS - Svenska institutet för standarder och som medlem i Svenska Badbranschen får du helt kostnadsfritt tillgång till över 20 standarder som relaterar till bad.
  Exempel på standarder är:

  - Vattenrutschbanor – Del 1: Säkerhetskrav och provningsmetoder
  - Utrustning för simbassänger – Del 1: Allmänna säkerhetskrav och provningsmetoder
  - Kemikalier för behandling av vatten för simbassänger
 • Vad händer i bad-Sverige?
  Du får dagliga utskick med en nyhetssammanfattning med fokus på bad. Du får helt kostnadfritt tillgång till hela artiklar även de som annars ligger bakom betalvägg (värde 7500kr/månaden)